Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر از برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی دوره پیش دبستانی خبر داد و گفت: این دوره با هدف تربیت نیروهای متبحر در زمینه آموزش مفاهیم و معارف قرآنی به کودکان 4 تا 6 سال طراحی شده است.

ایرج یار محمدی، کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به برگزاری برنامه‌های مختلف واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر در طول سال اظهار کرد: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ قرآنی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی دوره پیش دبستانی اشاره کرد و گفت: این دوره با هدف تربیت نیروهای متبحر در زمینه آموزش مفاهیم و معارف قرآنی به کودکان 4 تا 6 سال طراحی شده است و مربیان قرآنی پس از شرکت در این دوره و اخذ گواهی آن، مجوز تدریس قرآن برای کودکان در مراکز مجاز ازجمله موسسات و خانه‌های قرآن و عترت و ... را خواهند داشت.
وی افزود: در اجرای این طرح و برگزاری دوره‌های مربوطه، علاقمندان به معلمی و تدریس آموزش قرآن كودكان‌ در مقطع سنی 4، تا 6 سال پس از احراز شرایط عمومی و اختصاصی از جمله دارا بودن گواهی پایان دوره سطح 3 قرائت، دارا بودن گواهی پایان دوره آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن كریم(سطح2) و... در 130 ساعت آموزش حضوری و غیرحضوری شامل دروس روانشناسی تربیتی، رشد و پرسمان کودک شرکت می‌کنند.
وی افزود: هم‌چنین مربیان در این دوره مهارت‌های مربی کودک،کاردستی و نقاشی خلاق، مهارت‌های مربی کودک، شعر، سرود و قصه‌گویی خلاق، مهارت‌های مربی کودک، بازی و نمایش خلاق، روش تدریس،کارورزی و فنون کلاسداری، سبک زندگی قرآنی، حفظ سوره و آیات منتخب و بهداشت کودک را فرا می‌گبرند.
یار محمدی تصریح کرد: در پایان پس از 40 ساعت تدریس به عنوان کارآموز (در مراکز قرآنی و یا خانه‌های قرآن و عترت سازمان دارالقرآن الکریم و یا در صورت عدم دسترسی به آنها، در مهدهای کودک معتبر که دارای مجوز از نهادها و ارگانهای دولتی هستند) گواهی حضور موفق در آن مرکز را به اداره امور قرآنی ارائه خواهد داد.
وی اضافه کرد: در پایان دوره کارآموزی و پس از موفقیت در آزمون‌های پایانی، ضمن اخذ گواهینامه طرح «تربیت مربی آشنایی و اُنس کودکان با قرآن کریم- سطح یک»، به عنوان معلمان دوره‌های آموزش قرآن كودكان 4 تا 6 ساله در مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت و سایر مراکز و تشکل‌های قرآنی مجاز، به تدریس می‌پردازند.
وی بیان کرد: تاکنون حدود ۱۲۰ نفر در آزمون ورودی شرکت کردند که ۶۲ نفر قبول شده و دوره در حال برگزاری است.
کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر خاطرنشان کرد: اساتید این دوره آموزشی از تهران هستند و در پایان به پذیرفته شدگان گواهینامه از سازمان دارالقرآن کشور اعطا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان تربیت مربی قرآن آشنایی و انس کودکان با قرآن آموزش قرآن ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۴۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!

مربی سابق تیم فوتبال نونهالان استقلال می‌گوید در سطوح پایه خیلی‌ها قبل از بازی تلاش می‌کنند نتایج را تعیین کنند، بنابراین تهدید، توهین و درگیری‌هایی در همین راستا مشاهده می‌شود. - اخبار ورزشی -

امین منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد وجود خشونت در فوتبال پایه کشور، اظهار داشت: ما باید در سطوح پایه بهتر و بیشتر به بازیکنان توجه کنیم و حتماً مقوله آموزش را سرلوحه کارمان قرار بدهیم. از شخص بازیکن گرفته تا خانواده و باشگاهش باید تحت آموزش کافی باشند. متأسفانه سود مالی بعضی نفرات و یکسری خرید و فروش امتیازات تیم‌ها، بالا و پایین آمدن تیم‌ها باعث بروز شرایط بدی در فوتبال پایه ایران شده است. ما باید اولویت‌مان را در سطح فوتبال پایه تغییر بدهیم و آموزش در درجه اول قرار بگیرد.

وی افزود: در سطوح پایه خیلی‌ها قبل از بازی تلاش می‌کنند نتایج را تعیین کنند، بنابراین تهدید، توهین و درگیری‌هایی که اصلاً مناسب فضای فوتبال پایه نیست، در همین راستا مشاهده می‌شود. در یکی از بازی‌ها، شاهد این بودیم که مربی حریف وقتی مهاجم یا بازیکنش به محوطه جریمه ما می‌رسید، با صدای بلند خطاب به او می‌گفت «خودت را زمین بینداز». یک بار که بازیکن حرفش را گوش کرد داور همان لحظه پنالتی را اعلام کرد. اگر هماهنگی قبل از بازی صورت نگرفته بود، چرا مربی از دقیقه اول مسابقه باید چنین درخواستی از شاگردانش داشته باشد؟  طبیعتاً وقتی بازیکن نونهالی چنین رفتارها و  خشونتی را مشاهده کند با همین تأثیرات منفی به سطح بالاتر فوتبال ایران می‌رود.

سرمربی پیشین تیم نونهالان استقلال درباره اینکه آیا خانواده بازیکنانی که در تست فوتبال مردود می‌شوند با مربی درگیری فیزیکی پیدا می‌کنند، گفت: در فوتبال پایه بسیار موضوع عادی است که وقتی بازیکنی را در تست قبول نمی‌کنید، همان روز یا روزهای بعدتر باید با بستگان، آشنایان و...پاسخگو باشید و شاید حتی با شما درگیر شوند! طبیعی است که هر فردی بخواهد از نفوذ، قدرت و آشنایی‌اش برای تحمیل فرزند یا آشنایان خود به تیم باشگاهی تلاش کند. ما باید آدم‌های درستی را برای قبول مسئولیت در سطوح پایه انتخاب کنیم و معیارهای مشخصی وجود داشته باشد که دچار مشکل نشویم.

«آیا این موضوع صحت دارد که بعضی تیم‌ها برای تعیین نتایج از افراد اوباش روی سکوها ضمن تهدید داور و بازیکن استفاده می‌کنند.» منوچهری در واکنش به طرح این موضوع تصریح کرد: متأسفانه در بعضی بازی‌ها شرایط خوبی وجود ندارد. در سطح نونهالان معمولاً خانواده‌ها به همراه بازیکن در محل بازی حاضر می‌شوند. واقعاً فصل گذشته بازی‌هایی وجود داشت که خود من و خانواده‌ها احساس امنیت جانی نداشتیم. فراموش نکنید که به خاطر وضعیت زیرساخت‌ها معمولاً خانواده میهمان و میزبان در یک جا مستقر می‌شوند و چون آموزش مناسبی در این سطح صورت نگرفته ممکن است با رفتارهای احساسی مواجه شویم.

وی راجع‌به تأثیر زیرساخت‌ها در وضعیت فعلی فوتبال کشور، تأکید کرد: بازیکنان 14 یا 15 ساله که در زمین چمن مصنوعی تمرین می‌کنند با مشکلات و مصدومیت‌های زیادی در غضروف و تاندون مواجه می‌شوند. ضمن اینکه هر چقدر از نظر زیرساختی شرایط مناسب‌تری ایجاد کنیم، درگیری‌ها کاهش پیدا می‌کند. به نظرم اگر باشگاه‌های بزرگ کشور هزینه خرید یک بازیکن را به توسعه فوتبال پایه خود اختصاص بدهند امکان پرورش 300 بازیکن وجود دارد که در آینده می‌تواند از نظر فنی و مالی به باشگاه کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • طرح قرآنی «بشری» برای دومین‌بار در ملایر کلید می‌خورد
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهید علی قرلی + تصاویر
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • تصاویر جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانی + جزئیات